The happiest company to work for

Als groeiende onderneming zijn we steeds op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s die een meerwaarde kunnen bieden. Je vindt bij ons een fijne mix van jong talent en ervaren professionals. Net als bij onze klanten hechten we ook bij onze werknemers veel belang aan een langdurige relatie. Samen bouwen we aan de toekomst: van jou, van ons mooie bedrijf en onze sector.

Imtech Belgium maakt deel uit van Cordeel Group, een 100% familiebedrijf. Met onze 'One Team' cultuur willen we samenhang creëren tussen al onze entiteiten en medewerkers.

Onze medewerkers zijn de sleutel tot succes. Daarom streven wij ernaar om een omgeving te creëren waar onze werknemers op hun best zijn. We willen dat ons bedrijf een fijne plek is, waar mensen geïnspireerd worden en waar ze komen werken vol energie, enthousiasme en engagement. Een plek waar iedere werknemer een uitdagende professionele carrière kan beleven vol kansen om te groeien en zich verder te ontwikkelen. Een plek waar werknemers zich gewaardeerd en betrokken voelen en zo steeds gemotiveerd blijven. Een plek die zowel de fysieke- als mentale gezondheid bevordert en waar iedereen gelukkig is.

We willen dat werknemers zowel zichzelf als hun carrière ontwikkelen. Dit door hen te stimuleren om te blijven leren en groeien en met duidelijke mogelijkheden en verantwoordelijkheden. Wij bieden werkgelegenheid voor iedereen, inclusief jonge mensen en personen met een andere achtergrond ,waarbij gelijke kansen een prominente rol spelen. Bij Cordeel Group werken we hard aan een inclusieve werkomgeving die diversiteit omarmt. Daarnaast stimuleren we onze werknemers om iets terug te doen voor de maatschappij. We geloven er namelijk sterk in dat dit een directe investering is in duurzame tewerkstelling en een garantie betekent op lange termijn succes. Het is onze taak en verantwoordelijkheid om op een ethische manier te werk te gaan en een permanente positieve impact te creëren op de samenleving.

 

Over Cordeel Group

Onze vacatures

Onze missie, visie en waarden