drj_9001.jpg

Building Technics

Experts in gebouwtechnieken

Imtech levert complexe technische installaties van concept tot ontwerp en uitvoering voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Aanbieder van totaaloplossingen

Onze expertise in gebouwtechnieken is breed, zeer breed. Dankzij onze verschillende afdelingen, elk met hun eigen specifieke focus, zijn we in staat om het volledige gamma aan gebouwtechnieken aan te bieden, zonder in te boeten aan kwaliteit. Hierdoor heeft u als klant slechts één aanspreekpunt nodig, wat een vlotte uitvoering van uw project garandeert.

 

Expertisegebieden

HVAC

HVAC

Al jaren zijn wij de referentie in België op het gebied verwarming, ventilatie en airconditioning. Onze teams zorgen vol toewijding voor het ontwerp, planning, projectmanagement en inbedrijfname van uw installatie.

Lees meer

 

Electricity_header

Elektriciteit

Van laag- tot middenspanning, wij zijn echte experts in elektrotechnische projecten.

Lees meer

 

 

Sanitary installation

Sanitair

Imtech heeft jarenlange ervaring op het gebied van sanitaire installaties. Of het nu gaat om een nieuwe sprinklerinstallatie, een extra watervoorziening of een volledige sanitaire installatie, onze hoogopgeleide medewerkers staan steeds garant voor onberispelijke kwaliteit.

Lees meer

hvac installation

Small jobs

Presteert uw technische installatie niet naar verwachting? Toe aan een reparatie, vernieuwing of opknapbeurt? Onze Small jobs-afdeling biedt steeds een oplossing volledig op maat, zonder de vaak langdurige specificatieprocedures.

Lees meer

 

Waarom Imtech voor gebouwtechnieken?

Oplossing op maat

Elk project is anders, daarom gaan wij steeds voor een oplossing op maat. Of het nu gaat om een uitgebreide of beperkte installatie, wij benaderen elk project vanuit het standpunt van onze klant, steeds met een duidelijke focus op kwaliteit en efficiëntie.

Geïntegreerde projectaanpak

Onze geïntegreerde projectaanpak is cruciaal voor het verkrijgen van betrokkenheid van alle partijen om zo een efficiënte uitvoering te garanderen. Voor elk project werken zowel onze eigen teams als die van onze partners en klanten nauw samen, waarbij we gezamelijk streven naar het beste resultaat voor uw project. 

In-house expertise

Wij trachten zo min mogelijk beroep te doen op externe partners en rekenen in elke fase van het project op ons eigen hoogopgeleid personeel. Van onze ingenieurs en modelleurs tijdens de ontwerpfase tot onze gekwalificeerde technici en monteurs tijdens de uitvoering, wij hebben alle expertise in huis.

Focus op samenwerking

Wij werken niet alleen voor u, wij werken met u. Onze vlakke structuur stelt ons in staat om gedurende de volledige looptijd van elk project efficiënt met u samen te werken.

Onderhoud & support

Ons onderhouds- en 24/7 supportteam staat klaar om u te ondersteunen bij eventuele storingen of onderbrekingen om de optimale werking van al uw technische installaties op eender welk moment te garanderen.

Projecten