dsc00394.jpg

Industrial Solutions

Experts in industriële automatisatie

Imtech is uw one-stop partner voor procesautomatisering, engineering, MES, elektriciteit & instrumentatie (E&I) en piping. Gedurende elke fase van een project kan u rekenen op onze multi-technische experts, van engineering, installatie en onderhoud tot consultancy en a tot z projectmanagement.

Een optimale productie in elk opzicht

Het is voor elk productiebedrijf essentieel om te blijven innoveren, moderniseren en digitaliseren. Niet alleen om een goed beheerde, gecontroleerde en efficiënte productie te garanderen, maar vooral om een goede concurrentiepositie veilig te stellen in een steeds veranderende en concurrerende markt.

Met Imtech blijft u uw concurrenten voor. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat tal van industriële software- en hardwaretoepassingen te ontwerpen, installeren en onderhouden en dit voor klanten in verschillende sectoren.

De voorkeurspartner van elke industriële organisatie

De expertise en capaciteit om elke fase van het project van begin tot eind te doorlopen is wat ons onderscheidt. Engineering, ontwerp & uitvoering, testen & inbedrijfname en eventueel zelfs revamping, onze multi-technische aanpak stelt ons in staat u te ontzorgen gedurende het volledige traject. Om dit mogelijk te maken doen wij beroep op onze verschillende hooggekwalificeerde teams zoals engineering (hardware- en software ingenieurs), uitvoering (industriële elektriciens, E&I techniekers en supervisors) en onderhoudstechnici. Allemaal streven ze hetzelfde doel na; uw fabriek optimaliseren. 

Expertisegebieden

process automation

Process Automation (PLC, SCADA) 

Of het nu gaat om batch- of continue processen, onze geïntegreerde automatiseringsoplossingen staan garant voor meer efficiëntie en flexibiliteit, lagere faalkosten en maken zelfs voorspellend onderhoud mogelijk. Om dit te kunnen realiseren combineren we tal van toepassingen en systemen, allen om uw proces verder te optimaliseren. 

Lees meer

 

Industrial Site

Process Engineering

Imtech heeft een uitgebreid track record in process engineering voor batchgerelateerde productieprocessen zoals onder andere voor de veevoedermarkt. Op basis van onze expertise en de nieuwste marktontwikkelingen en technologieën ontwerpen we het optimale proces, volledig op maat van uw bedrijf. Daarbij houden we rekening met de geldende normen en regelgeving en focussen we op betrouwbaarheid, veiligheid en efficiënt onderhoud om zo uw ultieme procesoplossing te realiseren.

Lees meer

Batch production

MES & Batchcontrol (ImPlant®)

Van veldcomponent tot ERP, ons MES softwaresysteem ImPlant® optimaliseert uw productieplanning, kwaliteit en overall equipment effectiveness (OEE) op een gebruiksvriendelijke manier. ImPlant® bestrijkt namelijk het volledige proces, van de inname van grondstoffen, het transport van producten binnen de fabriek, de productie, de verpakking, tot de uiteindelijke levering van de eindproducten.

Lees meer

 

Switch board

E&I en bordenbouw

Gezien onze jarenlange ervaring met industriële elektrische installaties en instrumentatie mogen we onszelf gerust experts noemen op dit gebied. Wat de sector of toepassing ook is, u kunt er zeker van zijn dat wij bij Imtech de juiste oplossing voor u hebben.

Lees meer

 

Piping

Hardware Engineering & Piping

In samenwerking met partner NLT-Pivaco Group, kan Imtech het mechanisch ontwerp, de installatie en automatisering van elk type industriële roestvrijstalen piping installatie verzorgen.

Lees meer

 

 

Waarom Imtech voor industriële automatisatie

In-house engineers en uitvoeringsteams

Wij zijn niet alleen experts in engineering, maar ook in uitvoering. Naast onze hoogopgeleide ingenieurs beschikken wij over een groot team van ervaren interne technici en werfleiders die de uitvoering van uw project op zich nemen en garant staan voor het continue onderhoud of de ad hoc service van uw installatie.

Experts in bordenbouw

Ons in-house bordenbouw-team zorgt voor kortere uitvoeringstijden, extra flexibiliteit en dus een vlotte uitvoering van uw project.

In-house ontwikkeld en flexibel MES-systeem

Ons in-house ontwikkelde MES-softwarepakket ImPlant® maakt een volledig geautomatiseerd en papierloos batchgeoriënteerd productieproces mogelijk. Dit flexibele systeem kunnen wij bij elke klant, in om het even welk systeem implementeren en indien nodig direct bijsturen. 

24/7 automation support

Ons team van hoogopgeleide medewerkers staat dag en nacht, 7 dagen per week, voor u klaar om ondersteuning te bieden op het gebied van automatisering.

Focus op samenwerking

Wij werken niet alleen voor u, wij werken met u. Onze vlakke structuur stelt ons in staat om gedurende de volledige looptijd van elk project efficiënt met u samen te werken.

Projecten