Smart buildings

Experts in Smart Buildings

Steeds complexere technische projecten en de grote vraag naar energiebesparende maatregelen zorgden de laatste jaren voor een exponentiële behoefte aan slimme gebouwtechnologie. Onze ‘Smart Buildings’ cel is 100% toegewijd aan de ontwikkeling van geavanceerde gebouw- en energiebeheersystemen die niet alleen efficiënt en gebruiksvriendelijk zijn, maar ook flexibel en toekomstgericht ingezet kunnen worden.

Door alle technieken in en rond een gebouw efficiënt te laten samenwerken en de communicatie tussen alle technologieën in en rond een gebouw te optimaliseren, kan u uw energie-efficiëntie verhogen en de CO2 uitstoot verlagen.  Onze 360° aanpak beslaat hierbij de volledige scope van gebouw- en energie assets.
 

Gebouwbeheer – uw assets en sturingen onder controle

Een gebouwbeheersysteem stelt u in staat om uw gebouw(en), of het nu een kantoor, fabriek, ziekenhuis of school is, op de meest efficiënte manier te beheren. Het regelt de temperatuur, verlichting, luchtvochtigheid en meer, waardoor u niet alleen energie en geld bespaart, maar ook het comfort en welzijn van uw medewerkers of klanten verhoogt.

Intelligent energiebeheer – optimaliseer uw energiestromen

In tijden waarin de energieprijzen wispelturig zijn en vaak ongekende hoogtes bereiken, is het meer dan ooit noodzakelijk om slim om te gaan met uw energieverbruik. Lokaal opgewekte groene stroom is hierbij een eerste stap in de goede richting. Indien uw energieproductie echter niet optimaal is afgestemd op uw opslag en verbruik, haalt u onvoldoende winst uit deze investeringen.

Waarom Imtech voor Smart Buildings

In-house expertise

Wij trachten zo min mogelijk beroep te doen op externe partners en rekenen in elke fase van het project op ons eigen hoogopgeleid personeel. Van onze ingenieurs en modelleurs tijdens de ontwerpfase tot onze gekwalificeerde technici en monteurs tijdens de uitvoering, wij hebben alle expertise in huis.

Oplossingen op maat

Elk project is anders, daarom gaan wij steeds voor een oplossing op maat. Of het nu gaat om een uitgebreide of beperkte installatie, wij benaderen elk project vanuit het standpunt van onze klant, steeds met een duidelijke focus op kwaliteit en efficiëntie.

Onafhankelijke partner

Als onafhankelijke partner kunnen wij u een totaaloplossing bieden voor uw gebouwbeheersysteem, van realisatie tot service en beheer, allen volledig op uw maat.

Focus op samenwerking

Wij werken niet alleen voor u, wij werken met u. Onze vlakke structuur stelt ons in staat om gedurende de volledige looptijd van elk project efficiënt met u samen te werken.

Onderhoud & support

Ons onderhouds- en supportteam staat klaar om u te ondersteunen bij eventuele storingen of onderbrekingen om de optimale werking van al uw technische installaties op eender welk moment te garanderen.

Projecten