Smart Buildings

Gebouwbeheer – uw assets en sturingen onder controle

Een gebouwbeheersysteem stelt u in staat om uw gebouw(en), of het nu een kantoor, fabriek, ziekenhuis of school is, op de meest efficiënte manier te beheren. Het regelt de temperatuur, verlichting, luchtvochtigheid en meer, waardoor u niet alleen energie en geld bespaart, maar ook het comfort en welzijn van uw medewerkers of klanten verhoogt.

Imtech is als multi-disciplinaire systeemintegrator gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van gebouwbeheersystemen en werkt hiervoor samen met sterke, gerenommeerde partners zoals Johnson Controls, Siemens, Priva en Schneider.

Als onafhankelijke dienstverlener kunnen wij een totaaloplossing voor uw gebouwbeheersysteem aanbieden, op maat van uw specifieke behoeften en wensen.  Onze jarenlange ervaring, professionele aanpak en uitgebreide kennis van de sector stellen ons in staat om projecten van elke omvang en complexiteit, van programmering en implementatie tot inbedrijfname, controle en service, aan te pakken en tot een goed einde te brengen.

Wenst u naast efficiënt gebouwbeheer ook uw energieverbruik te optimaliseren? Met ImSight houdt u uw energiestromen ‘In Sight’ en inzichtelijk om zo uw energieproductie, -opslag en -verbruik maximaal op elkaar af te stemmen.

Vraag advies aan een expert

Intelligent energiebeheer – optimaliseer uw energiestromen

In tijden waarin de energieprijzen wispelturig zijn en vaak ongekende hoogtes bereiken, is het meer dan ooit noodzakelijk om slim om te gaan met uw energieverbruik. Lokaal opgewekte groene stroom is hierbij een eerste stap in de goede richting. Indien uw energieproductie echter niet optimaal is afgestemd op uw opslag en verbruik, haalt u onvoldoende winst uit deze investeringen.