Values

Onze missie, visie en waarden

Onze medewerkers zijn onmisbaar. Samen streven we er dan ook naar om een werkplek te creëren waar ze zich optimaal kunnen ontplooien en groeien. Imtech werkt aan een strategische continuïteit voor de volgende generaties en dit door een positieve bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van onze wereld. We doen onze job slimmer, sneller en milieuvriendelijker. En met zowel grote als kleine inspanningen, en vooral door verrassende innovaties ook effectief om te zetten in de praktijk, draagt Imtech zo bij aan een gezondere en duurzamere wereld.

Missie - Building a passionate CO2-free future

Duurzaam ondernemen is voor Imtech geen modetrend, het is een manier van zaken doen. Onze missie luidt dan ook als volgt: 'Building a passionate CO2-free future'. Wij streven er namelijk naar een voorbeeld te zijn voor andere bedrijven en trachten hen te stimuleren om samen te werken aan een duurzamere toekomst voor ieder van ons.

Benieuwd hoe wij streven naar een CO2-vrije toekomst?

Lees ons duurzaamheidsrapport

Visie - The happiest company to work for & with

Bij Imtech zijn onze medewerkers de sleutel tot succes. Daarom streven wij ernaar om een omgeving te creëren waar onze werknemers op hun best zijn. We willen dat ons bedrijf een fijne plek is, waar mensen geïnspireerd worden en waar ze komen werken vol energie, enthousiasme en engagement. Een plek waar iedere werknemer een uitdagende professionele carrière kan beleven vol kansen om te groeien en zich verder te ontwikkelen. Een plek waar werknemers zich gewaardeerd en betrokken voelen en zo steeds gemotiveerd blijven. Een plek die zowel de fysieke- als mentale gezondheid bevordert en waar iedereen gelukkig is.

We willen dat werknemers zowel zichzelf als hun carrière ontwikkelen. Dit door hen te stimuleren om te blijven leren en groeien en met duidelijke mogelijkheden en verantwoordelijkheden. Wij bieden werkgelegenheid voor iedereen, inclusief jonge mensen en personen met een andere achtergrond, waarbij gelijke kansen een prominente rol spelen. Bij Imtech werken we hard aan een inclusieve werkomgeving die diversiteit omarmt. Daarnaast stimuleren we onze werknemers om iets terug te doen voor de maatschappij. We geloven er namelijk sterk in dat dit een directe investering is in duurzame tewerkstelling en een garantie betekent op lange termijn succes. Het is onze taak en verantwoordelijkheid om op een ethische manier te werk te gaan en een permanente positieve impact te creëren op de samenleving.

Onze waarden - Quality | Safety | Growth | Smart

Imtech zet zich volledig in voor duurzaamheid en innovatie. Hierbij streven we bepaalde waarden na, namelijk Kwaliteit, Veiligheid, Groei en Slim. Het zijn de voornaamste principes die de identiteit van de firma bepalen.

Onze medewerkers zijn onmisbaar. Samen streven we dan ook naar een uitstekende, slimme, leuke en veilige werkomgeving. Imtech werkt aan een strategische continuïteit voor de volgende generaties en dit door een positieve bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van onze wereld. Met zowel grote, als kleine inspanningen, en vooral door verrassende innovaties, werkt Imtech zo mee aan een gezondere en duurzamere toekomst. We doen onze job slimmer, sneller en milieuvriendelijker en behoren daarmee tot een select clubje bedrijven dat ook effectief belang hecht aan duurzaamheid.