process automation

Process Automation

Experts in Process Automation

Onze multi-technische expertise stelt ons in staat talloze hardware- en softwareoplossingen aan te bieden voor verschillende sectoren, volledig afgestemd op uw noden.

Your processes, under control

Of het nu gaat om batch- of continue processen, onze geïntegreerde automatiseringsoplossingen staan garant voor meer efficiëntie en flexibiliteit, lagere faalkosten en maken zelfs voorspellend onderhoud mogelijk. Om dit te kunnen realiseren combineren we tal van toepassingen en systemen, allen om uw proces verder te optimaliseren. Van ontwerp, installatie en onderhoud van procescontrolesystemen (PLC/SCADA) tot MES-software en bekabeling, ons uitgebreide team van in-house experts, zowel in engineering als uitvoering, ontzorgt u gedurende elke schakel van het proces. Dit alles steeds op basis van ISA 88 Batch control, ISA 95, ISA 101 normen en recommended practices.

Om alle processen nog beter op elkaar af te stemmen, kunnen wij bovendien SCADA implementeren bovenop elk PLC-systeem en dit verbinden met ons MES-systeem, ImPlant® en om het even welk ERP-systeem.

Automation Pyramid

Waarom Imtech voor Process Automation?

In-house engineers en uitvoeringsteams

Wij zijn niet alleen experts in engineering, maar ook in uitvoering. Naast onze hoogopgeleide ingenieurs beschikken wij over een groot team van ervaren interne technici en werfleiders die de uitvoering van uw project op zich nemen en garant staan voor het continue onderhoud of de ad hoc service van uw installatie.

24/7 Automation support

Ons team van hoogopgeleide medewerkers staat dag en nacht, 7 dagen per week, voor u klaar om ondersteuning te bieden op het gebied van automatisering.

Experts in bordenbouw

Ons in-house bordenbouw-team zorgt voor kortere uitvoeringstijden, extra flexibiliteit en dus een vlotte uitvoering van uw project.

In-house ontwikkeld en flexibel MES-systeem

Ons in-house ontwikkelde MES-softwarepakket ImPlant® maakt een volledig geautomatiseerd en papierloos batchgeoriënteerd productieproces mogelijk. Dit flexibele systeem kunnen wij bij elke klant, in om het even welk systeem implementeren en indien nodig direct bijsturen. 

Focus op samenwerking

Wij werken niet alleen voor u, wij werken met u. Onze vlakke structuur stelt ons in staat om gedurende de volledige looptijd van elk project efficiënt met u samen te werken.

Onze partners

Voor wie?

  • Dieren- & mengvoeders
  • Food & beverage & Fine chemicals
  • Pharma
  • Automotive
  • Milieu & energie
  • Bulk liquid storage

Gerelateerde projecten

Er is steeds een multi-technische expert in uw buurt