drj_4568_edit.png

Imtech behaalt zilveren badge en aanzienlijke verbetering bij tweede EcoVadis-beoordeling

Imtech heeft een zilveren badge behaald in zijn tweede EcoVadis-beoordeling. Met 65/100 doen we maar liefst 5 punten beter dan vorig jaar. We staan nu trots in de top 8% van bedrijven die door EcoVadis worden beoordeeld binnen de sector Elektrotechniek, Sanitair en Andere Bouwinstallaties.

Dit succes kan worden toegeschreven aan de proactieve stappen die Imtech en Cordeel Group hebben genomen bij de implementatie van een uitgebreide Gedragscode en Gedragscode voor business partners. Deze initiatieven onderstrepen onze toewijding aan ethische bedrijfspraktijken en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

EcoVadis, een wereldwijd erkend duurzaamheidsbeoordelingsplatform, beoordeelt bedrijven op basis van hun milieu-, sociale en ethische prestaties.

Belangrijk is dat deze prestaties diep resoneren bij onze klanten. Veel van onze klanten beschouwen duurzaamheid als een cruciale factor in hun besluitvormingsproces, en de EcoVadis-beoordeling dient als een concreet kader om onze toewijding te valideren.

Deze erkenning plaatst Imtech tussen de leiders in de branche, waarbij we onze veerkracht en aanpassingsvermogen laten zien in het licht van steeds veranderende duurzaamheidsnormen. We streven ernaar een inspiratie te zijn voor anderen, waarbij we de positieve impact benadrukken die bewuste en ethische zakelijke beslissingen kunnen hebben op zowel het milieu als de financiële resultaten.

Andere nieuwsberichten